Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Bachata

 

KAJ JE BACHATA:

Bachata glasbena zvrst ter ples, ki izvira iz Dominikanske republike. Bachata je zelo senzualen ples, kjer je izrazito povdarjeno gibanje z boki. Ple┼íe se jo lahko solo ali v paru. Ples bachate se je razvil z razcvetom bachata glasbe, za katero je značilen osnovni in┼ítrument kitare ter teksti z ljubezensko tematiko. Plesni koraki so preprosti. Plesni pari na plesi┼íču vodijo zapeljivi dialog plesnih gibov.

UČINKI BACHATE: izbolj┼íuje kontakt med plesalcema, izbolj┼íuje gibkost celega telesa, koordinacijo gibov in ravnote┼żje. Povečuje dru┼żabnost in zni┼żuje stres..

ZGRADBA URE:

Tečaj bachate začnemo z ogrevanjem in raztezanjem telesa, kjer so poleg izolacijskih vaj telesa vključeni tudi osnovni koraki. V osrednjem delu ure se učimo novih plesnih figur bachate v paru, bodisi v zaprti ali odprti plesni dr┼żi. Vadbo zaključimo s preplesavanjem pravkar naučenih elementov. Vsaka ura je drugačna, inovativna in kreativno zastavljena.V nadaljevalnem tečaju utrjujemo in nadgrajujemo znanje pridobljeno na začetnem tečaju ter dodajamo koordinacijsko zahtevnej┼íe figure ter plesne kombinacije.

 

 

  Začetni tečaji bachate bodo potekali ob sredah ob 21.uri

6.februar 2013, 6.marec 2013, 3. april 2013, 8.maj 2013

 

Nadaljevalni tečaj bachate potekajo ob četrtkih ob 21.uri.

7.februar 2013, 7.marec 2013, 4. april 2013, 9.maj 2013

 

 cena: 40 eur ( 4 x 90 min)

 

Klub Salsa Libre Academia

info: + 386 41 39 36 32

mail@salsalibre.net

Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Copyright by Klub Salsa Libre Academia 2006. All rights reserved!